Powered By Blogger

fredag 27 augusti 2010

Matfynd

Jag älskar BabyBellostar-de är feta och lätta att ta med sig som mellis eller komplement till en fettfattig måltid. Nackdelen är att de är dyra...Ett litet nät med ostar kostar runt 20 kr. De räckr tyvärr inte länge hemma hos oss...Igår gjorde jag dock ett fynd. Hittade en kartong med 32 Babybell i för ynka 39:-! Lycka...;-)

Träningen den här veckan har varit lite mager- tog en dansklass i måndags och pumpade i onsdags. Gårdagsnatten tillbringades i sällskap med en snorig ettåring. Har varit inbillningssjuk sen dess;-) Tänkte ta ett till pumppass imorgon bitti.

Nu är det bara en ynka vecka kvar till Super Saturday! Som jag har längtat, och fantiserat...En hel dag med massa Les Millspass, det kan inte bli annat än succé! Jag längtar mest efter att få köra Body Combat 45 med Dan Cohen, mannen som tillsammans med sin fru skapar koreografi och väljer musik till alla combatreleaser. Tänkte även smita in på Body Jam och dansa med Gandalf som instruktör, och minst ett pumppass är onekligen obligatoriskt denna dag. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar